Tips til beskæring af træer

Ved at kende grundlæggende om træet trimning og beskæring, kan du muligvis håndtere størstedelen af denne slagsarbejde selv. Der er en række store trimning tips og beskæring teknikker, der kan hjælpe med at holde dine træer i fin formMed den rette viden og udstyr, kan du beskære dine træer som nødvendigt for at opretholde deres udseende og sundhed og at fjerne potentielt farlige døde grene og andre almindelige problemer.  De her tips kommer fra en anderkendt ekspert i træfældning i Nordsjælland og roskilde.

 

gratis træ servicetilbud

 

Mens der er mange træ trimning teknikker derude, hvis du ønsker at dette selv behøver du kun at beskæftige dig med detgrundlæggende til at holde tingene i orden. Alternativt kan du hyre en professionel og ikke tænke to gange over det! Læsvores guide nedenfor for flere oplysninger.

 

Hvad er denne side:
Grunde til at trimme eller beskære et træ
Træet, trimning Tips
Træ beskæring Tips
Trimning teknikker
Træet, trimning omkostninger

 

Grunde til at trimme eller beskære et træ

 

Træer er generelt trimmet til et af tre formål: æstetik, sikkerhed eller sundhed. For eksempel:

 

Æstetik beskæring et træ effektivt bidrager til at opretholde sin form og udseende. Men du bør ikke forsøge at påtvingeen unaturlig form eller størrelse et træ. Mængden af trimning og beskæring, der vil være behov for kunne alvorligtskade det.
Sikkerhed døde eller knækkede grene og lemmer kan falde af til enhver tid, som er en alvorlig sikkerhedsrisiko. Hvisfilialer af et træ hindrer din vision under kørslen, bør de være trimmet væk. Endelig, træet lemmer og grene vokserlejlighedsvis for tæt til utility linjer. Kontakte forsyningsselskabet for at håndtere sådanne spørgsmål.
Sundhed det er nogle gange muligt at gemme en inficeret træ af strategisk beskæring væk angrebne grene og lemmer.Udtynding af kronen af et træ forbedrer luftstrømmen, hvilket kan være meget gavnligt. Hvis grene der krydser eller gnidesammen, skal de være trimmet at de ikke falder uventet.

 

General træ trimning Tips

 

Det er næsten altid bedst at trimme eller beskære et træ i løbet af sin dvale sæson. Selvom du kan teknisk beskære etfyrretræ til enhver tid, er det stadig bedre at gøre det, når det er hvilende. Den eneste undtagelse er, når en fare findes.
Være samvittighedsfuld omkring nummer i den gren, du vil fjerne. Hvis det er mindre end fem centimeter i diameter, er at fjerne det fint. Hvis det er mellem fem og 10 centimeter i diameter, du måske ikke ønsker at gøre det. Hvis det er mere end10 centimeter i diameter, bør du kun gøre det, hvis du har en virkelig god grund.
Kun trim grene, der har svage, V-formet, smalle vinkler. Bevare grene, der har stærke, U-formet vinkler.
> Laterale grene bør være mellem halvdelen og tre fjerdedele diameter af stilken punkt af vedhæftet fil. Ellers, de børfjernes.
Når beskæring er fuldstændige, bør forholdet mellem levende krone til træhøjde to tredjedele.
Prøv at beskære grene, når de er unge. De er meget nemmere at administrere det tidspunkt, og risikoen for efterladegrimme ar er meget lavere.
Ikke trimme en filial for tæt eller for langt. Du bør ikke efterlade en stor stub eller fjerne gren krave.