Hvordan finder man den rigtige massør?

 

Der en mange måde at finde den rette massør på. Du kan spørge om din familie og venner kender en de kan anbefale, eller lave et opslag på Facebook. Du kan på denne måde f.eks. finde finde din lokale massør i Kolding eller en god massør i Århus

Brug internettet. Google f.eks.  “Massage Århus” eller hvad by du bor i, og kig på for massørens hjemmeside, for at finde den behandling og massage du er interesseret i. Massørkolding.dk og massørårhus.dk er gode steder at søge information, og finde den rigtige massør.

Efter den første massage er, er næste meget nemmere fordi du har kender mere til din massørs kompetencer og mere til hvad der skerunder hans/hendes sessioner samt rutiner af massage.

Når du ringer for at lave en aftale, kan du stille spørgsmål om terapeuts uddannelse og giver oplysninger om dine forventninger og eventuelle fysiske problemer, så han kan være parat til at yde den bedste mulige massage der passer til din situation

Nogle folk er bange for massage, fordi de er bange for noget ubehageligt sker. Dette vil de ikke opleve med en professionel terapeut.

Husk: bare fordi massage føles som en forkælende behandling betyder det ikke, at det er mindre terapeutisk. Brug massage som en del af din sundhed og wellness plan og arbejd med din til massør til at etablere en behandling og tidsplan, der bedst opfylder dine behov.