Et tandlæge tip til fastalavn

Ja, jeg plejede at være “den fyr”, der gav væk tandbørster til trick eller behandlere Halloween natten. (Bare rolig, jeg harsiden standsede, tiggeri og pleading for mine tre døtre.) Men hvert år, jeg forsøger at finde en ny måde at holde med Halloween ånd mens du stadig holder til mine værdierJeg har prøvet at give væk, mørk chokolade, æbler og tandbørster, alle med varierende grader af succes.

 

Mørk chokolade er stadig en stor giveaway til trick-or-treaters, som jeg ikke kun godkende men også anbefale forchokolades egenskaber, der gør det en superfood til tænder. Jeg holdt op med at give væk tandbørster årtier siden når vi indså, at børste dine tænder efter at spise slik kan faktisk gøre mere skade end gavn ved at bære væk emaljen. Hvis du undrer dig selv er jeg en tandlæge i Nakskov og tilbyder invisalign i København.

 

Jeg har haft en vis succes med den store græskar, men denne nye idé er genial og jeg kan ikke vente med at prøve det i år.

 

Dette år, læser Jennifer advaret mig til en ny idé til hvad man skal give trick-or-treaters vores Facebook Page og jeg kan ikke vente med at afprøve denne Halloween. Det kan synes grundlæggende ved første, men det er faktisk genial.

til en rabat lager som Costco eller Sam’s Club og en lejlighed af vandflasker.

 

Chill dem og derefter uddele dem til trick eller behandlere, der kommer til dit hus!

 

Hvorfor er dette strålende?

 

Selv om hun troede, det kunne ses som en “part pooper” flytte, var Jennifer overrasket over at opdage, at hendes hus varganske populære efter at uddele disse flasker!

 

Slår ud, trick-or-treaters og forældre både alle Trang en kølet flaske vand efter alt slik, og alle at .

 

Jeg tror, jeg kan forklare hvorfor.

 

Tænk dette: når du spiser en chocolate chip cookie, hvad du tørster?

 

Et glas mælk!

 

Måske det er kroppens måde at fortælle os, at det er trang noget at buffer syrer i munden.

 

Hvad sker der med tænderne Halloween nat

 

snart du spiser slik, er dine tænder under angreb fra syre. Det skyldes, at bakterier i munden elsker simple sukkerarter islik.

 

Ligesom enhver organisme, når bakterier har haft deres fest, de “går toilettet” i munden bagefter ved udskiller deresaffald produkt, som er syre. Yup, kan du bebrejde huller i tænderne og dårlig ånde bakterier bogstaveligt “pooping” idin mund! Jeg bruger dette ord til at imponere mig pædiatriske patienter, og jeg vil opfordre dig til at forklare det for dinebørn som dette godt! Historien virkelig sticks.